EVENTS

Oplev en anderledes dag på Land Rover Experience Center med udfordrende, spændende og grænseoverskridende terrænkørsel. Kør bil som du sikkert ikke har prøvet det tidligere bag rattet i en Land Rover i det smukke og kuperede terræn omkring Tirsbæk Slot.

Op og ned ad stejle bakker, ad spor med sidehældning, gennem fedtede mudderspor og hvis muligheden byder sig køre vi også langs fjorden. Vores events kan tilpasses dine ønsker og behov, hvad angår varighed, indhold, antal deltagere, tillægsaktiviteter og forplejning. Det er ligeledes muligt i forbindelse med en event at afholde møde, og benytte vores faciliteter.

Det primære i vores events er terrænkørsel i Land Rover og det kan med lethed udfylde en hel dag. Al kørsel foregår dels på vores faste baner, dels på spor i skoven omkring Tirsbæk Slot.

STANDARD EVENTS

Events kan sammensættes lige efter jeres ønsker, både med hensyn til indhold, antal deltagere og tid, samt budget. Se også under tillægsaktiviteter for mere inspiration.


Pris fra kr. 4.500

FIND UD AF MERE

TILLÆGSAKTIVITETER

Ønsker man yderligere aktiviteter ud over terrænkørsel er dette muligt, og vi har en række forskellige aktiviteter som kan indgå i dagens program:


Pris fra kr. 1.000

FIND UD AF MERE

TIRSBÆK SLOT

Tirsbæk Slot er en privat bolig der kan lejes til helt specielle arrangementer. Der er trådløst internet på hovedbygningen og der kan opstilles lærred og projekter.


FIND UD AF MERE

PRISER

Halvdags arrangement, varighed ca. 3,5 time. Heldags arrangement, varighed ca. 6 timer. Der kan maksimalt sidde 4 personer, ud over instruktøren, i Defender og Discovery modellerne.


FIND UD AF MERE
 • SÅDAN BESTILLER DU

  For reservation ring
  40 33 98 02 eller e-mail ibh@lrexperience.dk

 • HVAD SKAL MAN MEDBRINGE

  Som et minimum skal du medbringe et gyldigt kørekort, behageligt udendørs tøj og robust fodtøj.

 • FORSIKRING

  På vores kurser og events er du fuldt forsikret, når du kører i en af vores Land Rovere med en instruktør til stede.

 • VILKÅR OG BETINGELSER

  Klik her for at se vores fulde handelsbetingelser.

Land Rover Experience – Tirsbækvej 135 – 7120 Vejle Øst