KURSER

4x4 Terrænkurser

Lær at betjene din Land Rover eller anden 4x4 bil når der ikke længere er asfalt under hjulene.
Du har en bil med firhjulstræk der kan mere end de fleste, eller du vil gerne prøve en Land Rover i terræn og lære at betjene den.
En af forudsætningerne for at det skal foregå sikkert for fører, passagerer og bil er at bilen betjenes rigtigt, og at man kender til de regler der er for sikker kørsel i terræn.

På Land Rover Experience Center kan du under kyndig vejledning af Experience Centrets instruktører lære din bil at kende.
Ofte er man i tvivl eller usikker på hvordan man skal gøre og der er en række spørgsmål der melder sig, hvilket ofte betyder at man ikke får det fulde udbytte af sin firhjulstrækker.
Hvilket 4x4 system sidder der på bilen..?, hvordan virker det…?, hvordan tilkobles det…?, hvornår skal det tilkobles…?, hvilke regler er der for kørsel i terræn…?, hvordan ”læses” terrænet…?, hvordan tager jeg bedst hensyn til naturen…?, hvad skal der tages hensyn til og hvordan kommer jeg sikkert over eller gennem en forhindring…?

På Land Rover Experience Center kan du opleve hvad du og en firhjulstrækker er i stand til at klare i terræn på en sikker og tryg måde.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding