KURSER

Lær at betjene din Land Rover eller anden 4x4 bil når der ikke længere er asfalt under hjulene.
Du har en bil med firhjulstræk der kan mere end de fleste, eller du vil gerne prøve en Land Rover i terræn og lære at betjene den.
En af forudsætningerne for at det skal foregå sikkert for fører, passagerer og bil er at bilen betjenes rigtigt, og at man kender til de regler der er for sikker kørsel i terræn.

På Land Rover Experience Center kan du under kyndig vejledning af Experience Centrets instruktører lære din bil at kende.
Ofte er man i tvivl eller usikker på hvordan man skal gøre og der er en række spørgsmål der melder sig, hvilket betyder at man ikke får det fulde udbytte af sin firhjulstrækker. Hvilket 4x4 system sidder der på bilen? Hvordan virker det? Hvordan tilkobles det? Hvornår skal det tilkobles? Hvilke regler er der for kørsel i terræn? Hvordan ”læses” terrænet? Hvordan tager jeg bedst hensyn til naturen? Hvordan kommer jeg sikkert over eller gennem en forhindring?

På Land Rover Experience Center kan du opleve hvad du og en firhjulstrækker er i stand til at klare i terræn på en sikker og tryg måde.

HALVDAGS KURSUS

Introduktion til terrænkørsel. Gennemgang af bilens terrænsystemer og gennemgang af terrænregler. Kørsel på Land Rover Experience Centrets faste bane og et par spor i skoven.Start kl. 09.30 eller 12.00, varighed omkring 3½ time.


Pris fra kr. 2.500,-

FIND UD AF MERE

ENDAGS KURSUS

Gennemgang af bilens terrænsystemer og gennemgang af terrænregler.Kørsel på Land Rover Experience Centrets faste bane og på flere spor af varieret sværhedsgrad i skoven. Lær at læse terrænet og lave en risikovurdering, samt vurdering af belastning på naturen.


Pris fra kr. 2.500,-

FIND UD AF MERE

INTRO TIL TERRÆN

Prøv en Land Rover i terræn. Kort gennemgang af bilens terrænsystemer og de helt basiske regler for terrænkørsel. Kørsel på Land Rover Experience Centrets faste bane og et spor i skoven. Den faste bane er et lukket område med 11 forskellige forhindringer,


Pris fra kr. 1.900,-

FIND UD AF MERE

SPECIALKURSER FOR PROFESSIONELLE BRUGERE

Har I fået monteret spil på jeres biler eller har I for første gang har fået biler med firehjulstræk, men er uden erfaring i at køre i terræn. Har I behov for at bilen og udstyret bliver gennemgået, så den betjenes korrekt og med sikkerheden in mente,


Pris fra:

FIND UD AF MERE

PRISER

Det er muligt at køre i sin egen firhjulstrækker eller i en af Land Rover Experience Centrets biler.


Pris fra:

FIND UD AF MERE

GAVEKORT

En gave der længe vil blive husket.
Vi udsteder gerne gavekort til et af vores terræn kurser


Pris fra:

FIND UD AF MERE
 • SÅDAN BESTILLER DU

  For reservation ring
  40 33 98 02 eller e-mail ibh@lrexperience.dk

 • HVAD SKAL MAN MEDBRINGE

  Som et minimum skal du medbringe et gyldigt kørekort, behageligt udendørs tøj og robust fodtøj.

 • FORSIKRING

  På vores kurser og events er du fuldt forsikret, når du kører i en af vores Land Rovere med en instruktør til stede.

 • VILKÅR OG BETINGELSER

  Klik her for at se vores fulde handelsbetingelser.

Land Rover Experience – Tirsbækvej 135 – 7120 Vejle Øst